Aanbod

Wij helpen jou 1-op-1 aan online zichtbaarheid op social media

Wij begeleiden ondernemers & bedrijven persoonlijk met een helder plan naar een concreet doel. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

Beantwoord de vragen en ontvang persoonlijk advies

The full package.

Een volledig 1-op-1 traject vanaf €1850 of €670 per maand (3 termijnen).

Strategie (tastbaar document)

The Social Brand bedenkt in samenwerking met de klant een concreet plan en ontwikkelt daarna een complete social media strategie. De strategie komt in de vorm van een uitgebreid document en dient als handvat om de social media strategie uit te voeren.

Implementatie (workshop)

The Social Brand organiseert met de klant een workshop van ongeveer 2 uur waarin online of op locatie (beide mogelijk) de tijd wordt genomen om de strategie met de klant te bespreken. In deze workshop bepalen we de organisatie van de strategie (wie is waar verantwoordelijk voor?) en delen we nog wat tips & tricks die belangrijk en interessant zijn voor de klant.

Coaching (terugkerende calls)

Anouk van The Social Brand heeft wekelijks 30 minuten contact met haar contactpersoon. Deze calls staan in het teken van evaluatie, updates en vragen. Bij elk pakket komen 4 coaching-calls (ongeveer 1 maand), maar dit kan natuurlijk altijd worden verlengd.

Onze werkwijze

Wij hebben ontdekt dat je social media niet volledig kunt uitbesteden. Daarom adviseren en begeleiden wij ondernemers naar online succes.

Social media is heel persoonlijk. Jouw verhaal en jouw passie kan niemand zo goed overbrengen als jijzelf. Daarom ondersteunen we ondernemers zoals jij. Zodat je precies weet hoe je online opvalt binnen jouw markt en niet meer in social media verdwaalt, maar social media voor je laat werken.

Vul deze 8 vragen in en wij delen de online kansen en mogelijkheden die er voor jouw bedrijf zijn.

powered by Typeform
Bureau voor ondernemers

Waarom kiezen voor The Social Brand?

→ Wij omarmen de passie en ambities van ondernemers & bedrijven

→ Duidelijk en toegankelijk in communicatie. We passen ons aan, aan het niveau van de klant

→ We maken een helder plan voor de lange termijn

→ Veel kennis en ervaring met het zakelijk inzetten van social media voor ondernemers (2 jaar lang uitvoerend social media kanalen overgenomen van verschillende ondernemers en bedrijven)

→ Maken gebruik van praktische voorbeelden uit de markt

→ Unieke krachten: creatief & duurzaam (toekomstgericht denken en ontwikkelen)

Ontdek de mogelijkheden