Interview met Deisy Amelsbeek

Deisy Amelsbeek begon ooit als tekstschrijver en helpt nu ambitieuze ondernemers om hun droombedrijf te creëren. Naar eigen zeggen is ondernemen één van de mooiste dingen die haar is overkomen. Waarom? Je leest het hier.

 

Deisy, wat doe je voor werk?

“Alweer 1,5 jaar geleden heb ik het ondernemerschap met beide handen aangegrepen. Ik begon als tekstschrijver, maar merkte al snel dat het mij geen volledige voldoening gaf. Om die reden besloot ik in juni van vorig jaar te stoppen met mijn tekstschrijversbedrijf en een nieuwe weg te bewandelen. Op dit moment help ik dan ook ambitieuze ondernemers om hun droombedrijf te creëren. Ik richt mij daarbij op online marketing en help ondernemers om de juiste systemen te implementeren die uiteindelijk tot meer klanten en meer omzet gaan leiden.”

 

Hoe kwam je tot het inzicht om ondernemer te worden?

“Voor mij is ondernemen één van mooiste dingen die mij is overkomen. Naast (creatieve) vrijheid ben je als ondernemer altijd in ontwikkeling. Niet alleen binnen je bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak groei je als ondernemer gigantisch. Dat vind ik echt bijzonder om te zien: niet alleen bij mijzelf, maar ook bij anderen. Ik grap ook altijd: ‘wil jij je in een rap tempo ontwikkelen? Word dan ondernemer’.”

 

Hoe zet jij social media in?

“Als Online Business Strategist weet ik natuurlijk als geen ander hoe belangrijk social media is. Ik ben hier dan ook vaak mee bezig. Zo kun je mij op Facebook volgen waar ik regelmatig Facebook Lives geef of op Instagram waar ik mijn avontuur als ondernemer deel. Niet alleen om mijzelf zichtbaar te maken, maar ook echt om anderen te inspireren om groot te dromen. Als jij het bedenkt, dan kun je het ook creëren: dat geloof ik echt! En als ik daar op één of andere manier aan kan bijdragen, dan maak je mij heel gelukkig.”

 

Wat geef je vaak als tip mee aan je ‘klanten’?

“Als ik één tip moet geven aan ondernemers is het om echt onvoorwaardelijk te ‘geven’. Ik merk dat ondernemers nog weleens bang zijn om teveel informatie te delen. Bang omdat klanten anders niet meer naar ze toekomen. Ik geloof dat geven juist het verschil maakt voor je bedrijf. Uiteindelijk betalen klanten niet voor alle kennis die je hebt, maar voor jou als persoon en de begeleiding die je geeft. Nog veel meer tips om je bedrijf en jezelf als ondernemer te laten groeien, deel ik in mijn Successtof Podcast.”

 

Waarom moeten we jou volgen?

“Omdat ik zeker weet dat je met een grote glimlach je dag gaat vervolgen. Ik noem mijzelf niet voor niets de vrolijkste podcast over online marketing en ondernemen. Volgen dus!” • 

 

Website van Deisy