fbpx
Instagram accounts

Inspiratieboost: Instagram accounts om nú te volgen

Als social media fans komen wij heel vaak inspirerende Instagram accounts tegen. Van rustgevende natuurfoto’s tot minimalistische werkplekken en van de meest kleurrijke feeds tot feeds met een flinke dosis zen. Benieuwd waar wij bij The Social Brand heel erg blij van worden? Hieronder delen we een aantal accounts die onze aandacht trokken.

Instagram accounts

 

@yoni.care

En de prijs voor het meest originele Instagram account gaat naar… @yoni.care! Want ondanks we doorgaans niet meteen blij worden van maandverband, tampons en menstruatie, worden wij wél heel erg blij van de bloedmooie feed van dit Instagram account. Go check it out!

Instagram account

@magionipizza

Niet alleen de healthy pizza’s van @magionipizza zijn delicious, ook het Instagram account van het Amsterdamse merk is om op te eten! De kleuren, de teksten, de afwisseling in beeld: wij zijn fan.

Instagram account

@cerealmag

Grote kans dat je ‘m al kent, maar het account van @cerealmag wilden we je natuurlijk niet onthouden. Het Instagram account van het travel- & lifestyle magazine is helemaal in balans en straalt een bijzondere rust uit. Heerlijk om even doorheen te scrollen voor een flinke dosis Instagram inspiratie.

Instagram account

@dopper

Er zijn van die Instagram accounts waar gewoon alles klopt. @dopper_official is zo’n account. Het is meteen duidelijk dat Dopper zijn Instagram strategie goed op orde heeft. De feed ziet er visueel lekker uit en de content sluit perfect aan op het merk. We like!

Instagram account

@lilmiquela

Last but not least: @lilmiquela. Ja je ziet het goed, dit is geen gewoon account maar de eerste ‘virtuele influencer’. Het account is niet per se mooi of in balans, maar trok wel direct onze aandacht! Met haar outfit-of-the-day-selfies en foto’s waar Lil Miquela front row zit bij verschillende modeshows maakt ze dagelijks ruim een miljoen volgers gek. Wie er achter het account zit is nog steeds niet helemaal duidelijk, en juist dat maakt dit account zo bijzonder.

Instagram account

 

Tekst: The Social Brand
Illustratie: Lotte Gielen

Download gratis The Social Checklist

Hét stappenplan voor meer engagement op Instagram.

Binnen een paar minuten ontvang je de checklist in je inbox!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy