fbpx

Hét geheim achter al die mooie Instagram Stories

Prachtig vormgegeven Stories maken op Instagram, zónder design-skills? Kan geregeld worden! Dankzij de Unfold app: hét geheim achter al die mooie Instagram Stories die je steeds vaker ziet. Waarom iedereen wild is van dit ‘Instagram geheim’? Je leest het hier.

Instagram Story hack

Ken je dat? Nét wanneer je van plan was een leuke Story op Instagram te plaatsen kun je niets leuks bedenken. Een half uur later en 16 probeersels verder staat je Story nog steeds niet live…
Maar dat is vanaf nu verleden tijd. Met de Unfold app kun je jouw Stories namelijk binnen no-time pimpen en zelfs een hele reeks in één keer opslaan. Hoe handig is dat? Scheelt je een hele hoop tijd, en dat is wel zo fijn als je ondernemer bent.

Hoe het werkt?

Unfold heeft een heleboel mooie (gratis) templates. Zodra je jouw favoriete template gekozen hebt, kun je jouw foto’s en video’s importeren en daarna eventueel tekst toevoegen. Rest alleen nog het exporteren naar Instagram om je Story te plaatsen. Makkelijker wordt het niet!

Het leuke van Unfold is dat je jouw eigen stijl en kleuren kunt verwerken in je verhaal. Zo kun je jouw Stories echt matchen met je merk of bedrijf en zijn je Stories heel herkenbaar voor je volgers.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een aantal ontwerpen gemaakt die we als achtergrond gebruiken. Deze ontwerpen hebben we in de Unfold app geïmporteerd en laten we op verschillende manieren terugkomen in onze Stories. Wél wisselen we steeds van template of opzet zodat het niet saai wordt.

Een aantal templates in de Unfold app zijn gratis, wil je er nog meer hebben kosten deze templates een aantal euro per categorie. Per categorie krijg je 15 nieuwe templates.

Tekst: The Social Brand
App: Unfold – app

Download gratis The Social Checklist

Hét stappenplan voor meer engagement op Instagram.

Binnen een paar minuten ontvang je de checklist in je inbox!