Become a social superstar

Ben jij klaar om online te vlammen en je bedrijf te laten groeien aan de hand van social branding? Bekijk ons aanbod hieronder.

The Social Brand Magazine

Tastbaar magazine

social mag. is het eerste tastbare magazine over social media, ondernemerschap en branding.

Een magazine vol handige tips, tricks & trends én inspirerende interviews met experts uit het vak. Speciaal ontwikkeld voor ondernemers, kleine bedrijven en startups.

Lees meer

The Social Brand Academy

Online cursussen

The Social Brand Academy is de online leeromgeving van The Social Brand. In onze online leeromgeving kun je verschillende cursussen volgen, waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt. Klik op onderstaande button om onze online cursussen en programma’s te bekijken.

Daar wil ik meer over weten!

The Social Brand Workshop

Interactieve workshop op locatie

Door middel van onze interactieve workshops en incompany trainingen leren we jou en je team hoe je op de juiste manier in contact komt met de doelgroep en hoe je als bedrijf of organisatie online beter zichtbaar wordt.

Ook laten we zien hoe je social media en het creatieve proces met je team of afdeling kunt oppakken.

Meer weten?

The Social Brand Kickstart

Strategie incl. één maand beheer

Wij bedenken voor jou een social media strategie en laten jou met één maand beheer van jouw social media kanalen zien hoe jij met je bedrijf succesvol kunt worden op social media.

Na deze maand laten we in een overdracht workshop zien hoe we te werk gaan, zodat jij het daarna zelf of met je team kunt oppakken.

Tell me more, tell me more!