Online programma:
Een Sterk Merk Met Social Branding

Dé succesformule voor ondernemers die online willen groeien.

Wil jij online opvallen zodat je meer klanten bereikt en daarmee je omzet verhoogt? In Een Sterk Merk Met Social Branding leren wij jou hoe je jezelf online kunt onderscheiden en een sterk & sociaal merk neerzet aan de hand van social branding.
Ga op je eigen tempo aan de slag in onze online leeromgeving, connect met like-minded ondernemers in de online community en laat ons meedenken tijdens de offline trainingsdag.
Scroll snel verder om meer te lezen.

“Een compleet stappenplan waarin jij van A tot Z leert hoe je social branding succesvol inzet voor je onderneming.”

Wij gaan jou leren:

#1

Wat jouw unieke kracht is als ondernemer, waardoor je je kunt onderscheiden ten opzichte van anderen binnen jouw markt.

#2

Hoe je een sterke social media strategie opbouwt, zodat je niet meer wat aanrommelt maar echt duidelijke richtlijnen hebt.

#3

Hoe je aantrekkelijke en authentieke content maakt voor social media, waarmee je opvalt en online beter zichtbaar bent.

#4

Hoe je jouw social media kanalen inricht, zodat je een sterke en herkenbare uitstraling neerzet op al je kanalen.

#5

Welke social hacks je kunt toepassen voor meer volgers, meer engagement en meer klanten.

Dit is wat je krijgt:

#1

7 uitgebreide modules met videolessen, opdrachten en extra’s

#2

Eén offline dag op een toffe locatie (datum prikken we met de groep)

#3

Tastbare tools zoals een handout, werkboek, contentkalender & meer (per post)

#4

Onbeperkt toegang tot de community met like-minded ondernemers, 24/7 support, tips & advies en maandelijkse online training van een gast-docent

#5

Je leven lang toegang tot de leeromgeving die elke maand geüpdate wordt

Het online programma bestaat uit 7 modules.

We gaan samen ontdekken waar jouw unieke krachten liggen én hoe je deze kunt inzetten voor je onderneming. Het gaat namelijk een stuk makkelijker als je deze kracht hebt ontdekt.

Wil je echt het verschil maken op social media, dan heb je een sterke strategie nodig. Een strategie die bij jou en je doelgroep past. Deze gaan we samen opzetten.

Aan het einde van deze module heb je alle tools, tips & tricks in handen om een killer content strategie te creëeren én een overzichtelijke content planning te maken.

Welke vormen van content passen bij jou en je onderneming? In deze module ontdek je welke contentvormen jou energie opleveren in plaats van energie kosten.

Tijdens deze module leer je hoe je jouw bedrijf consistent neerzet op social media én geven we je een aantal geheime branding-tips waardoor je nóg beter zichtbaar wordt.

In een van de laatste modules leren we jou je gemaakte content slim inplannen (want we weten hoe heilig je tijd is als ondernemer), waardoor je tijd bespaart en tóch je ideale klanten bereikt.

De laatste module is een bonus module met handige hacks en geheime trucs waarmee je tijd bespaart, het jezelf makkelijk maakt en je concurrenten altijd nét een stapje voor bent.

Maandelijks gast-colleges van experts. Een community met 24/7 support. Eén offline trainingsdag op een inspirerende locatie. Tastbare tools zoals een handout, werkboek en content kalender.

Voor wie is dit online programma?

Een Sterk Merk Met Social Branding is voor startende ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien aan de hand van social media, marketing & branding. Of je nu een social media newbie bent of al een tijdje meedraait op social media, in het online programma komt alles aan bod wat er nodig is om jouw bedrijf online te laten groeien.

Werk je voor een startup of klein bedrijf en ben je verantwoordelijk voor de social media en communicatie werkzaamheden? Ook dán sluit The Social Brand Academy aan. We zorgen er samen voor dat jij de beste resultaten behaalt. En, bonus: vaak is er vanuit het bedrijf budget beschikbaar om je verder te mogen ontwikkelen… even je baas lief aankijken dus.

Wij zijn Anouk & Manon.

Als grafisch vormgever (Anouk) en stylist & copywriter (Manon) bleken wij een tijdje terug de perfecte match om als team andere ondernemers te helpen met hun online identiteit. We hebben al heel wat ondernemers & startups en geholpen bij het opbouwen van een sterke social media strategie, creëeren van unieke content en inrichten van social media kanalen.

Ondernemen, anderen helpen, creatieve ideeën bedenken en deze direct uitvoeren zit in onze genen. Met een ondernemende moeder en een vader die al zijn hele leven docent is, kon dat ook niet missen! We houden van aanpakken en implementeren onze ideeën direct. Door jou niet alleen losse info, maar juist een helder stappenplan en concrete tips te geven, zorgen we ervoor dat jij binnen no-time een sterk merk neerzet, offline én online.

Je leest hier meer over ons.

“Wij geloven in de passie van ondernemers en helpen graag bij het online overbrengen van deze passie op een succesvolle, krachtige & authentieke manier.”

Wat deelnemers over ons online programma zeggen:

Let’s connect!
Kom samen tijdens de offline trainingsdag.

De offline dag die inbegrepen is bij het online programma, is een trainingsdag waarin we samenkomen met andere deelnemers die in dezelfde tijd gestart zijn als jij. Tijdens deze offline training krijg je onze persoonlijke aandacht om al je vragen te stellen en ons met je mee te laten kijken, ontmoet je like-minded ondernemers en maken we gelijk mooie content voor je kanalen.

Voor deze offline dag prikken we elke 3 maanden een datum. Dit doen we in overleg met alle deelnemers die in dit kwartaal gestart zijn zodat iedereen kan deelnemen. Aan het einde van elk kwartaal prikken we een datum voor een offline dag, dus er zijn elk jaar 4 offline trainingsdagen.

Ben jij klaar om met ons samen aan de slag te gaan?

Eén keer €1750
Betaal in één keer en krijg €50 korting.

》 Je ondernemersleven lang toegang tot de leeromgeving die elke maand geüpdate wordt
》 Toegang tot de online community met like-minded ondernemers, incl. 24/7 support, tips & tricks en videotrainingen van gastdocenten
》  Eén offline trainingsdag op een inspirerende locatie met max. 10 deelnemers, waarin we samen aan jouw strategie werken en toffe content maken
》  Tastbare tools (per post) om ook offline te kunnen leren

Woohoo, let's do this!

Drie keer €600
Betaal in 3 termijnen: elke 3 maanden €600.

》 Je ondernemersleven lang toegang tot de leeromgeving die elke maand geüpdate wordt
》 Toegang tot de online community met like-minded ondernemers, incl. 24/7 support, tips & tricks en videotrainingen van gastdocenten
》  Eén offline trainingsdag op een inspirerende locatie met max. 10 deelnemers, waarin we samen aan jouw strategie werken en toffe content maken
》  Tastbare tools (per post) om ook offline te kunnen leren

Yes, count me in!

Heb je nog vragen? We beantwoorden ze hier.

Voor wie is dit online programma?

Een Sterk Merk Met Social Branding is speciaal voor startende ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien aan de hand van social media, marketing & branding. Werk je voor een startup of middelgroot bedrijf en ben je verantwoordelijk voor de social media, communicatie of marketing afdeling? Ook dán zijn onze online programma’s de juiste match.

Hoe volg ik dit online programma?

Een Sterk Merk Met Social Branding kun je volgen via onze online leeromgeving. Je kunt dus leren waar en wanneer je maar wilt. Yay!

Waarom moet ik kiezen voor Een Sterk Merk Met Social Branding?

Wij zijn uniek als het gaat om de combinatie van social media en branding (social branding!). We leren je om een sterk merk neer te zetten met de formule die we zelf hebben ontwikkeld en door de jaren heen hebben geoptimaliseerd tot de succesformule waar we al heel veel ondernemers mee hebben mogen helpen.

Deze formule passen we in het online programma stap voor stap toe op jouw onderneming aan de hand van 7 modules. Je leert een sterke social media strategie en content strategie opbouwen, maar ook geven we je de handvatten om eigen, unieke content te maken die bij jou past en een professionele & authentieke uitstraling heeft. Op deze manier kun jij je écht onderscheiden van je concurrenten en trek je vanzelf de klanten aan die bij jou passen (en dus je werk een stuk leuker maken!).

Ik werk bij een groot bedrijf en wil meer leren over social media, is dit programma iets voor mij?

Absoluut! Als je twijfelt kun je de samenvatting van de modules hierboven even bekijken. Kun jij deze stappen goed gebruiken en toepassen binnen het bedrijf waar je werkt? Dan is dit online programma zeker waardevol. Waar we het in de modules hebben over de ondernemer en het persoonlijke aspect, kun jij natuurlijk kijken naar het karakter van het bedrijf waar je werkt.

Het fijne is dat je nergens aan vast zit en het online programma op je eigen tempo kunt doorlopen. Heb je een drukke week op je werk? Dan sla je gewoon een weekje over en pak je het de week daarna weer op!

Wat zijn 'Tastbare Tools'?

De Tastbare Tools zijn een leuk extraatje op het online programma. De naam zegt het al, je ontvangt na de aankoop van het programma een tastbaar postpakketje met een handout van het hele programma inclusief opdrachten, een werkschrift voor alle #brilliantideas die je opdoet tijdens het programma én een grote contentkalender voor het inplannen van je content. Oh yes.

Wat is het niveau?

Een Sterk Merk Met Social Branding is speciaal ontwikkeld voor startende ondernemers. De formule die we gebruiken vraagt namelijk geen ingewikkelde theorie, maar focust zich op het doorlopen van een A-Z stappenplan en het toepassen van dit stappenplan in de praktijk.

Daarbij is onze missie om social media, branding & marketing toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom leggen we alles altijd zo helder mogelijk uit, zodat iedereen het begrijpt. We gebruiken wel marketing-termen, maar deze lichten we altijd toe. Zit je met een vraag? Dan kun je deze natuurlijk stellen in de community!

Hoe lang duurt het voordat het programma is afgerond?

Dat mag je helemaal zelf beslissen! Je rondt het programma af in jouw eigen tempo. Ons advies is wel om het programma binnen 3 maanden af te ronden zodat je niet te lang stil blijft staan. Daarnaast delen we regelmatig nieuwe gast-colleges in de community, dus er blijft altijd genoeg om bij te leren!

Welke kanalen komen aan bod?

We gaan voornamelijk aan de slag met een overkoepelende strategie die je op meerdere kanalen kunt toepassen. We laten je de krachten van de verschillende kanalen zien, maar gaan ook samen ontdekken welke kanalen een goede match zijn voor jou en je doelgroep. Kanalen die aan bod komen zijn onder andere Instagram, LinkedIn, Facebook, Pinterest & YouTube.

Wat is een offline dag?

De offline dag die bij het online programma inbegrepen is, is een trainingsdag waarin we samen komen met de groep waarin je gestart bent om samen naar jouw strategie te kijken. Wij geven je onze tips & tricks, beantwoorden de vragen waar je mee rondloopt en helpen je verder op weg.

Voor deze offline dag prikken we elke 3 maanden een datum. Dit doen we in overleg met alle deelnemers die in dit kwartaal gestart zijn zodat iedereen kan deelnemen. Aan het einde van elk kwartaal prikken we een datum voor een offline dag, dus er zijn elk jaar 4 offline trainingsdagen.

Wat haal ik uit dit online programma?

Als je het online programma helemaal hebt doorlopen, alle opdrachten hebt gemaakt en alle tips hebt toegepast, ga je geheid een online groei doormaken. Social media is voor jou geen pijnpunt meer, maar is vanaf nu fun & easy. Je hebt de rust en controle gevonden, je weet welke content je leuk vindt om te maken, wat je doelgroep leuk vindt om te bekijken en op welke dagen je welke content plaatst. Daarnaast trek je nu de klanten naar je toe die bij je passen, zet je jouw volgers om in klanten en kun je dus meer groei en meer omzet verwachten.

Het is natuurlijk helemaal aan jou hoeveel je uit dit programma haalt. Wij geven jou alles wat je nodig hebt, maar je moet wél zelf aan de slag 😉

Leuk detail: het online programma is eigenlijk nooit helemaal afgerond. Je kunt namelijk altijd de nieuwe colleges van gast-docenten in de community blijven volgen en wij blijven ook altijd onze ‘social hacks’ in module 7 aanvullen.

Ben jij klaar om samenaan de slag te gaan?

Yes, let's go!