Branding traject

Een sterk merk in 24 uur.

Een plek veroveren in het hoofd en het hart van jouw ideale klant? Word de enige optie met een krachtige online branding. Wij zetten jouw merk binnen 24 uur online op de kaart. Eén dag. Eén team. Volledige focus op jouw merk.

All-in branding traject

Laat ons jouw merk binnen 24 uur online op de kaart zetten zodat klanten voortaan moeiteloos voor jouw producten kiezen. Van (re-)branding & webdesign tot complete social media strategie die ervoor zorgt dat jouw producten zichzelf verkopen. Ontdek ons all-in branding traject.

Boek een call in

Branding traject | Brand in a Day

Geen maandenlang traject of een coach met één expertise, maar een compleet team van specialisten die 24 uur lang met 100% focus aan jouw merk werkt. Een sterke basis voor de toekomst en snel online voor een vast tarief van €9000.

The whole package

Geen gedoe met verschillende partijen, maar in één keer klaar. Pats, boem: het complete plaatje. Direct online met een ijzersterke nieuwe brand identiteit, website, social media strategie, content & meer – scroll naar beneden voor concrete details.

Een team van experts tot je beschikking

Van fotograaf tot copywriter en webdesigner tot social media strateeg: we’ve got your back. Ons complete team van experts werkt een dag lang non-stop aan jouw merk.

In één dag klaar

Binnen 24 uur een sterk merk om de enige optie voor jouw ideale klant te worden. Geen maandenlange trajecten met verschillende partijen, maar direct resultaat. Zodat de virtuele kassa de dag erna alweer kan gaan rinkelen.

Even concreet. Dit krijg je tijdens het Brand in a Day traject:

 • Brandstrategie
  Onderscheidende strategie voor een sterk merk (document)
 • Huisstijl
  Logo, kleuren, fonts & brandbook (document)
 • Website / Webshop
  Re-branding bestaande website of nieuwe website
 • Stationary
  Visitekaartjes inclusief productie
 • Copy
  Pakkende teksten voor de website en communicatie
 • Beeld
  Fotoshoot met professionele fotograaf – 45 foto’s voor website + social media
 • Social media strategie
  Compleet plan (document)
 • Inrichting 
  Inrichting van de kanalen
 • Aftercare
  2x 30 minuten begeleiding na het traject (video-calls)
 • Webshop fotografie
  Alle producten direct in de online shop? Ga meteen all-in en laat ons team direct de webshop inrichten. Vanaf €1000
 • Verpakking design
  De branding naar een nóg hoger level brengen? Laat ons jullie duurzame verpakkingen ontwerpen & ontwikkelen. Vanaf €1700

Let's talk money

De investering voor het Brand in a Day traject is €9000. Hiervoor krijgen jij en je team onze experts tot jullie beschikking én een complete online strategie om meteen mee van start te gaan. Geen maandenlang getreuzel, maar klaar in één dag. Betaal in één keer (krijg €1000 korting) of in 2 termijnen.

BRAND IN A DAY TRAJECT

Een sterk merk in één dag

€8000 (Betaal in 1x en krijg €1000 korting)

LET'S TALK
 • Krachtige (re-)branding
 • Complete huisstijl met logo, kleuren, fonts & brandbook
 • Volledige nieuwe website
 • Design nieuwe website
 • Professioneel beeldmateriaal (45 foto’s)
 • Converterende copy voor de website
 • Complete social media strategie

BRAND IN A DAY TRAJECT

Een sterk merk in één dag

€4500 in 2 termijnen

LET'S TALK
 • Krachtige (re-)branding
 • Complete huisstijl met logo, kleuren, fonts & brandbook
 • Volledige nieuwe website
 • Design nieuwe website
 • Professioneel beeldmateriaal (45 foto’s)
 • Converterende copy voor de website
 • Complete social media strategie
Een sterk merk in 24 uur

Word de enige optie voor je doelgroep.

Bijna alle aankopen worden gedaan op basis van emotie. Het is daarom onwijs belangrijk om een sterk merk op te bouwen. Sterke merken hebben een eigen karakter en een purpose waardoor mensen zich ermee willen verbinden.

Wij maken jouw merk top of mind en laten jouw producten online opvallen door de unieke krachten van jouw merk om te zetten in een consistente branding en een heldere strategie. Een krachtige uitstraling en dominantie op social media. Zodat jouw merk de enige optie voor jouw ideale klant wordt.

Benieuwd? Let's talk!

Vragen? We beantwoorden ze hier.

Op welke termijn kan het traject ingepland worden?

Op korte termijn, maar wel afhankelijk van het aantal aanvragen en trajecten die al zijn ingepland. Stuur ons een e-mail via [email protected] of bel ons op 0202101901 en hoor direct of we nog beschikbaarheid hebben in de periode die voor jouw bedrijf goed uitkomt. Geen haast, maar wél heel benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Boek hier direct een intake call in.

Wat valt er allemaal onder een website?

Alles wat je ziet aan een website verzorgen wij. Denk aan de vormgeving, teksten, afbeeldingen, call to action, knoppen etc. We bouwen de website in WordPress omdat dit een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem is. Wat wij niet verzorgen, maar wél in begeleiden en adviseren voordat het traject begint is het volgende: domeinnaam, hosting & e-mail. Domeinnaam en hosting hoef je alleen aan te vragen en na het delen van de inloggegevens zullen wij alles instellen. Een webshop is niet meegerekend in het tarief van het Brand in a Day traject, maar kan ook worden ontwikkeld door ons team. Dit kan tegen een meerprijs vanaf €1500 (afhankelijk van het aantal producten). We helpen jullie op D-day ook graag met het instellen van e-mail en e-mailhandtekeningen op laptop of telefoon.

Wat voor foto’s worden er gemaakt?

Bij het Brand in a Day traject is een fotoshoot inbegrepen waarin we foto’s maken voor de website en social media kanalen. Denk hierbij aan foto’s van het bedrijf/de werkruimte, foto’s van jullie team en foto’s van het team aan het werk. Verkoop je producten en wil je deze ook laten fotograferen zodat ze online verkocht kunnen worden? Afhankelijk van het aantal producten kan dit tegen meerprijs. We bouwen dan direct de webshop mee in de website (vanaf +€1500) zodat jullie de dag erna direct kunnen gaan verkopen!

Werken jullie altijd met hetzelfde team samen?

We beschikken over een groot netwerk van experts en specialisten waar we regelmatig mee samenwerken. Elk bedrijf is anders, en elk bedrijf vraagt om een andere expertise. Daarom werken we niet met een vast team, maar stellen we het team samen afhankelijk van het bedrijf. Zo ga je op pad met een fotograaf die perfect op de stijl van jouw merk aansluit, schrijft een copywriter die de tone of voice van de nieuwe branding begrijpt de teksten, en bouwt een websitebouwer – die gespecialiseerd is in het type website dat bij jouw merk past – de website.

Welke social media kanalen vallen binnen de strategie?

Dat is helemaal afhankelijk van het bedrijf en de doelgroep van het bedrijf. Wij maken vaak een keuze uit 2 tot maximaal 3 social media kanalen waar een bedrijf een actieve strategie op gaat uitvoeren. Hoe minder kanalen, hoe beter het overzicht en daardoor de kwaliteit. Daar adviseren wij jullie in. Ook geven we advies over het onderhouden en uitvoeren van de social media strategie.

Wat als we nog hulp nodig hebben na het traject?

Natuurlijk gooien we jullie na het traject niet in het diepe, maar helpen we jullie een handje op weg. Zo maakt de websitebouwer een uitgebreide video met uitleg en tips om zelf de website te onderhouden. Daarnaast is er ook ‘Social Aftercare’ inbegrepen bij het Brand in a Day traject: 4 coaching calls van 30 minuten om jullie op weg te helpen met de nieuwe social media strategie.

In de 24 uur dat we aan jullie merk werken, zorgen we ervoor dat jullie helemaal tevreden zijn met het eindresultaat. Dat is ook de reden dat we het team nauw betrekken bij het proces op de dag dat we samenwerken. Het kan natuurlijk voorkomen dat jullie op een later moment nog iets willen laten ontwerpen door onze grafisch ontwerper, of dat er nog een extra plugin geïnstalleerd moet worden door de websitebouwer. Dat kan altijd. Wij werken met strippenkaarten, deze kunnen jullie na het Brand in a Day traject bij ons kopen.

Krijgen we het materiaal opgestuurd of houden jullie de rechten?

Jullie ontvangen na het traject al het materiaal en toegang tot wat we samen hebben ontwikkeld. Bij ons geen kleine lettertjes of gekke contracten. Alle ins-and-outs lezen? In de algemene voorwaarden lees je alles over de rechten van onze geleverde diensten.

Kunnen jullie mijn website verbeteren bij een re-branding?

Wij geloven dat de kracht zit in het opnieuw opbouwen van je merk, ook bij een re-branding. Natuurlijk kunnen we sterke elementen uit de huidige website halen en bepaalde herkenning meenemen in het visuele gedeelte. Maar om een merk opnieuw te positioneren is het beter om ook de website kritisch te bekijken en opnieuw in te delen, anders ga je misschien vasthouden aan oude patronen en die proberen we juist te doorbreken. Let wel: elementen die goed werken, versterken we.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen, verdeeld over drie maanden. Wel is er een aanbetaling van 50% noodzakelijk om het traject definitief in te kunnen plannen. Betalen jullie in één keer? Dan krijg je €1000 korting.

Hebben jullie een portfolio?

Zeker! Deze kunnen we toesturen per mail. Stuur een mailtje naar [email protected] en wij delen ons portfolio.

Wij investeren in een groenere wereld en doneren daarom per branding traject 20 bomen aan Trees for All. Jaarlijks verdwijnen er meer dan 10 miljard bomen. Als dit zo doorgaat, zijn de gevolgen voor het klimaat enorm. Trees for All plant wereldwijd bomen in gebieden waar dat nodig is. Door samen aan de slag te gaan maken we de wereld direct een stukje groener. Voelt goed, toch?