1-op-1 branding traject

Een sterk merk in één dag.

Een plek veroveren in het hoofd en het hart van je doelgroep? Word de enige optie met een krachtige online branding. Wij zetten jouw bedrijf binnen 24 uur online op de kaart. Eén dag. Eén team. Volledige focus op jouw bedrijf.

All-in branding traject

Laat ons jouw bedrijf binnen 24 uur online op de kaart zetten zodat klanten voortaan moeiteloos voor jou kiezen. Van re-branding tot complete social media strategie die ervoor zorgt dat jouw diensten of producten zichzelf verkopen. Ontdek ons all-in branding traject.

Boek een call in

Branding traject | Brand in a Day

Geen maandenlang traject of één coach, maar een compleet team van specialisten
die 24 uur lang met 100% focus aan jouw bedrijf werkt.

Een sterke en onderscheidende visuele identiteit

Wij onderstrepen jouw unieke krachten en vertalen deze door naar een online strategie die bij jou past. Ons team bouwt een sterke en onderscheidende visuele identiteit waarmee je opvalt binnen jouw markt.

Een team van experts tot je beschikking

Van fotograaf tot copywriter en social media strateeg tot advertentie-specialist: we’ve got your back. Ons complete team van experts werkt een dag lang non-stop aan jouw merk.

In één dag klaar

Binnen 24 uur een sterk merk waarmee jij de enige optie voor je doelgroep wordt. Geen maandenlange trajecten, maar direct resultaat. Zodat je de dag erna meteen van start kunt.

Even concreet. Dit krijg je tijdens het Brand in a Day traject:

 • Brandstrategie
  Onderscheidende strategie voor een sterk merk (document)
 • Huisstijl
  Logo, kleuren, fonts & brandbook (document)
 • Website
  Re-branding bestaande website of nieuwe website
 • Stationary
  Visitekaartjes (50 stuks – gedrukt op gerecycled papier) & presentatie template (Keynote of Powerpoint)
 • Copy
  Pakkende teksten voor de website
 • Beeld
  Fotoshoot met professionele fotograaf – 45 foto’s voor website + social media
 • Maillijst booster
  Weggever + gekoppelde funnel met 5 e-mails – MailBlue
 • Social media strategie
  Compleet plan voor 6 maanden (document)
 • Social ads
  Eén campagne incl. advertentiebudget
 • Social coaching aftercare
  4 weken: 4x 30 minuten begeleiding na het traject (video-calls)
 • Webshop
  Jouw producten ook online verkopen? Ga meteen all-in en laat ons team direct een webshop in je nieuwe website inbouwen. Vanaf €1500
 • Verpakking design
  Wil je jouw branding naar een nóg hoger level brengen? Laat ons jouw duurzame verpakkingen ontwerpen, passend bij je nieuwe huisstijl. Vanaf €1500
Een sterk merk in één dag

Het bedrijf met de meest professionele uitstraling wint.

Wist jij dat bijna alle aankopen worden gedaan op basis van emotie? Het is daarom onwijs belangrijk om een sterk merk op te bouwen. Sterke merken hebben een eigen karakter en een purpose waardoor mensen zich ermee willen verbinden.

Wij helpen jou online opvallen door jouw unieke krachten om te zetten in een consistente branding en een heldere strategie. Een krachtige uitstraling en dominantie op social media. Zodat je de enige optie voor je doelgroep wordt.

Benieuwd? Let's talk!

Let's talk money

De investering voor het Brand in a Day traject is €9700. Hiervoor krijg je al onze experts tot je beschikking én een complete online strategie waarmee je direct kunt vlammen. Geen maandenlang getreuzel, maar klaar in één dag. Je betaalt in één keer of in 2 termijnen.

BRAND IN A DAY TRAJECT

Een sterk merk in één dag

€9700

LET'S TALK
 • Krachtige (re-)branding
 • Complete huisstijl met logo, kleuren, fonts & brandbook
 • Volledige nieuwe website
 • Design nieuwe website
 • Professioneel beeldmateriaal (45 foto’s)
 • Converterende copy voor de website
 • Complete social media strategie
 • Social ads (1 campagne incl. budget)
 • Maillijst booster (weggever + funnel met 5 e-mails)
 • Social aftercare (4x 30 min. begeleiding na het traject)

BRAND IN A DAY TRAJECT

Een sterk merk in één dag

€4900 in 2 termijnen

LET'S TALK
 • Krachtige (re-)branding
 • Complete huisstijl met logo, kleuren, fonts & brandbook
 • Volledige nieuwe website
 • Design nieuwe website
 • Professioneel beeldmateriaal (45 foto’s)
 • Converterende copy voor de website
 • Complete social media strategie
 • Social ads (1 campagne incl. budget)
 • Maillijst booster (weggever + funnel met 5 e-mails)
 • Social aftercare (4x 30 min. begeleiding na het traject)

``Toegankelijk, doelgericht en stellen de juiste vragen``

Anouk is echt een topper in haar vak! Ze laat je tot de kern van het je ondernemersdrang komen, waardoor er een heldere visie ontstaat van je strategie en de kansen die er zijn. Ze is erg toegankelijk, doelgericht en stelt je de juiste vragen. Ik heb mijn traject met haar als erg prettig en zeer waardevol ervaren, en ben blij dat ik haar heb mogen leren kennen.

0-2
Elvira Oskam Branding expert

``Social media strategie naar hoger level``

“Omdat ik mijn social media strategie naar een hoger level wilde brengen ben ik gaan samenwerken met The Social Brand. Zowel innovatie als planning en design pakken ze supergoed op. Zelfs als ik ad-hoc bepaalde acties wil laten lopen.”

Social media bureau
Ninke van der Leck Businesscoach

``Verdiept zich in mijn doelgroep en komt met nieuwe ideeën``

Het is fijn om met Anouk samen te werken; de offerte ziet er netjes en duidelijk uit, ze houdt zich aan de gemaakte planning en ik vind het als kritische cliënt heel fijn om tussendoor mee te kunnen kijken. Ook is het fijn dat ze zich verdiept in mijn doelgroep en met nieuwe ideeën komt. Ik ben heel blij met mijn website.

0-3
Dorien van der Meer Psycholoog / Fotograaf

``Professional, creative, serious and open minded``

“I hired The Social Brand to take care of the social media of my company and I am extremely satisfied. Anouk is professional, creative, serious and open minded. It’s a pleasure to work with her. I did my first and big sale on Instagram only after 1 month. That says it all!”

Celine Catalaa
Celine Catalaa Vintage jewelry expert
Compleet branding traject

Eén team. Eén dag. Direct beginnen.

We snappen dat jij geen zin hebt om een maandenlang branding traject in te gaan om een nieuwe huisstijl te laten ontwerpen. Of dat je met 3 verschillende partijen moet samenwerken om je website, social media strategie en advertenties op te bouwen. Je begint liever vandaag dan morgen. Met een expert die in één keer een krachtige en complete online strategie neerzet waarbij alles inbegrepen is – van nieuwe huisstijl tot converterende copy en advertentiecampagne.

Daarom stellen wij ons team van experts beschikbaar voor één dag. Tijdens het Brand in a Day branding traject werken we 24 uur aan jouw bedrijf en zorgen we voor een complete online strategie – zodat jij de dag erna direct van start kunt. Alles staat en jij bent klaar om je markt te domineren en de enige optie voor je doelgroep te worden.

Benieuwd? Let's talk!

Heb je nog vragen? We beantwoorden ze hier.

Op welke termijn kan het traject ingepland worden?

Op korte termijn, maar wel afhankelijk van het aantal aanvragen en trajecten die al zijn ingepland. Stuur ons een e-mail via [email protected] of bel ons op 0202101901 en je weet direct of we nog beschikbaarheid hebben in de periode die jou goed uitkomt. Heb je geen haast, maar ben je wél heel benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Boek hier direct een intake call in.

Wat valt er allemaal onder een website?

Alles wat je ziet aan een website verzorgen wij. Denk aan de vormgeving, teksten, afbeeldingen, call to action, knoppen etc. We bouwen de website in WordPress omdat dit een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem is. Wat wij niet verzorgen, maar wél in begeleiden en adviseren voordat het traject begint is het volgende: domeinnaam, hosting & e-mail. Domeinnaam en hosting hoef je alleen aan te vragen en na het delen van de inloggegevens zullen wij alles voor je instellen. Een webshop is niet meegerekend in het tarief van het Brand in a Day traject, maar kan ook worden ontwikkeld door ons team. Dit kan tegen een meerprijs vanaf €1500 (afhankelijk van het aantal producten). We helpen je op D-day ook graag met het instellen van je e-mail en e-mailhandtekening op je laptop of telefoon.

Wat voor foto’s worden er gemaakt?

Bij het Brand in a Day traject is een fotoshoot inbegrepen waarin we foto’s maken voor de website en social media kanalen. Denk hierbij aan foto’s van het bedrijf/de werkruimte, foto’s van jou en/of je team en foto’s van jou en/of je team aan het werk. Verkoop je producten en wil je deze ook laten fotograferen zodat je ze online kunt verkopen? Afhankelijk van het aantal producten kan dit tegen meerprijs. We bouwen dan direct de webshop mee in je website (vanaf +€1500) zodat je dag erna direct kunt gaan verkopen!

Werken jullie altijd met hetzelfde team samen?

We beschikken over een groot netwerk van experts en specialisten waar we regelmatig mee samenwerken. Elk bedrijf is anders, en elk bedrijf vraagt om een andere expertise. Daarom werken we niet met een vast team, maar stellen we het team samen afhankelijk van het bedrijf. Zo ga je op pad met een fotograaf die perfect op jouw stijl aansluit, schrijft een copywriter die de tone of voice van jouw nieuwe branding begrijpt de teksten, en bouwt een websitebouwer die gespecialiseerd is in het type website dat bij jouw bedrijf past, jouw website.

Welke social media kanalen vallen binnen de strategie?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw bedrijf en de doelgroep van je bedrijf. Wij maken vaak een keuze uit 2 tot 3 social media kanalen waar een bedrijf een actieve strategie op gaat uitvoeren. Hoe minder kanalen, hoe beter het overzicht en daardoor de kwaliteit. Daar adviseren wij jou in. Ook geven we advies over het onderhouden en uitvoeren van de social media strategie.

Wat als we nog hulp nodig hebben na het traject?

Natuurlijk gooien we je na het traject niet in het diepe, maar helpen we je een handje op weg. Zo maakt de websitebouwer een uitgebreide video met uitleg en tips om zelf je website te onderhouden. Daarnaast is er ook ‘Social Aftercare’ inbegrepen bij het Brand in a Day traject: 4 coaching calls van 30 minuten om je op weg te helpen met de nieuwe social media strategie.

In de 24 uur dat we aan jouw merk werken, zorgen we ervoor dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Dat is ook de reden dat we jou nauw betrekken bij het proces op de dag dat we samenwerken. Het kan natuurlijk voorkomen dat je op een later moment nog iets wilt laten ontwerpen door onze grafisch ontwerper, of dat je nog een extra plugin wilt laten installeren door de websitebouwer. Dat kan altijd. Wij werken met strippenkaarten, deze kun je na het Brand in a Day traject bij ons kopen.

Krijgen we het materiaal opgestuurd of houden jullie de rechten?

Je ontvangt na het traject al het materiaal en toegang tot wat we samen hebben ontwikkeld. Bij ons geen kleine lettertjes of gekke contracten. Alle ins-and-outs lezen? In de algemene voorwaarden lees je alles over de rechten van onze geleverde diensten.

Wat betekent een 'social ads campagne'?

Wij ontwikkelen samen met een social ads strateeg een online campagne om jouw website en social media kanalen gelijk een boost te geven. We denken samen na over een concreet doel en ontwikkelen hiervoor een social ad campagne voor een bepaalde tijd. Denk hierbij aan verkeer naar je website, of inschrijvingen voor je mailinglijst. Verkoop je producten? Dan kunnen we deze onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Het eerste advertentiebudget (€200) is inbegrepen in de prijs van het Brand in a Day traject.

Kunnen jullie mijn website verbeteren bij een re-branding?

Wij geloven dat de kracht zit in het opnieuw opbouwen van je merk, ook bij een re-branding. Natuurlijk kunnen we sterke elementen uit de huidige website halen en bepaalde herkenning meenemen in het visuele gedeelte. Maar om een merk opnieuw te positioneren is het beter om ook de website kritisch te bekijken en opnieuw in te delen, anders ga je misschien vasthouden aan oude patronen en die proberen we juist te doorbreken. Let wel: elementen die goed werken, versterken we.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen, verdeeld over drie maanden. Wel is er een aanbetaling van 50% noodzakelijk om het traject definitief in te kunnen plannen. Betaal je in één keer? Dan krijg je €100 korting.

Hebben jullie een portfolio?

Zeker! Deze kunnen we je toesturen per mail. Stuur een mailtje naar [email protected] en wij delen ons portfolio met je.