Brandingtraject

Brandingtraject voor productmerken.

Een plek veroveren in het hoofd en het hart van jouw ideale klant? Word de enige optie met een krachtige online branding. Wij zetten jouw merk online op de kaart met ons team experts. Volledige focus op jouw merk.

All-in branding traject

Laat ons jouw merk online op de kaart zetten zodat klanten voortaan moeiteloos voor jouw producten kiezen. Van (re-)branding & webdesign tot content die ervoor zorgt dat jouw producten zichzelf verkopen. Ontdek ons all-in branding traject.

Bespreek de mogelijkheden met Anouk

Brandingtraject

Geen maandenlang traject of een coach met één expertise, maar een compleet team van specialisten die met 100% focus aan jouw merk werkt. Een sterke basis voor de toekomst en snel online.

The whole package

Geen gedoe met verschillende partijen, maar in één keer klaar. Pats, boem: het complete plaatje. Direct online met een ijzersterke nieuwe brand identiteit, strategie, webshop, content & meer – scroll naar beneden voor concrete details.

Een team van experts tot je beschikking

Van fotograaf tot copywriter en webdesigner tot strateeg: we’ve got your back. Ons complete team van experts werkt in korte periode non-stop aan jouw merk.

Snel weer verkopen

Tijd=geld en daarom werken wij snel. Dit doen we met een team van experts. Geen maandenlange trajecten met verschillende partijen, maar direct resultaat, één contactpersoon en snel online. Zodat de virtuele kassa (weer) kan gaan rinkelen.

Let’s talk money

De investering voor het Brandingtraject is vanaf €6500. Hiervoor krijgen jullie een compleet pakket zodat jullie op korte termijn van start kunnen gaan en de virtuele kassa weer kan gaan rinkelen. Geen maandenlang getreuzel.

All-in Brandingtraject

Binnen no-time online zichtbaar

Vanaf €6500

Mogelijkheden / Offerte
 • Merkstrategie
 • Markt analyse
 • Krachtige (re-)branding
 • Complete huisstijl met logo, kleuren, fonts & brandbook
 • Ontwerp verpakking
 • Website (Squarespace) / Webshop (Shopify)
 • Content
  • Professioneel beeldmateriaal (45 foto’s) dit is excl. webshop fotografie
  • Converterende copy (incl SEO tekst check)
 • Add-on: webshop fotografie, 
 • Add-on: Je kunt ons groeitraject koppelen aan het brandingtraject, dan ontvang je totaal 10% korting.
 • Add-on: Uitvoeren van je socials door The Green Tale

 

Word de enige optie voor je doelgroep

Wij geven je merk kleur.

Bijna alle aankopen worden gedaan op basis van emotie. Het is daarom onwijs belangrijk om een sterk merk op te bouwen. Sterke merken hebben een eigen karakter en een purpose waardoor mensen zich ermee willen verbinden.

Wij maken jouw merk top of mind en laten jouw producten online opvallen door de unieke krachten van jouw merk om te zetten in een consistente branding en een heldere strategie. Een krachtige uitstraling en dominantie op social media. Zodat jouw merk de enige optie voor jouw ideale klant wordt.

Benieuwd? Let's talk!

Vragen?

Heb je een vraag? Leg je vraag aan ons voor en we nemen snel contact met je op.

Afspraak inplannen

Plan direct een afspraak met Anouk via deze link

Contact

hi@thesocialbrand.nl

020 21 01 901