Groeitraject

Alle ogen op jouw merk.

Staat de branding van jouw merk, maar blijven de sales en leads uit? Wil je meer ogen op het merk? Werk met ons aan online zichtbaarheid & marketingstrategieën tijdens het groeitraject. Wij adviseren en begeleiden jouw merk naar online succes. Strategisch, duurzaam & gericht op échte verbinding.

Groeitraject

Weten hoe jouw merk online opvalt binnen de markt en hoe klanten moeiteloos voor jouw merk kiezen? Wij begeleiden jouw merk naar online succes. Van volledige strategie tot wekelijkse coachingcalls. Ontdek ons groeitraject en groei met je bedrijf.

Benieuwd naar drie kansen die jullie bedrijf nu laat liggen? Boek dan de Merkversterker en wij laten zien hoe een ander jullie merk ervaart.

Boek de Merkversterker

Groeitraject | Persoonlijke begeleiding

Stop met aanrommelen en verdwalen in de online wereld. Werk samen met ons naar een concreet doel en vergroot de online zichtbaarheid van jouw merk.

Sterke en onderscheidende strategie

Wij onderstrepen de unieke krachten van jouw merk en vertalen deze door naar een online strategie die bij het merk past. Ons team bouwt een sterke en onderscheidende social media strategie waarmee jullie opvallen binnen de markt.

Implementatie workshop

Tijdens het traject plannen we online of op locatie een workshop in om de strategie te bespreken. In deze workshop bepalen we de organisatie van de strategie (wie is waar verantwoordelijk voor?) en delen we nog wat interessante tips & tricks.

Persoonlijke begeleiding

We spreken elkaar wekelijks 30 minuten tijdens onze coaching calls. Deze calls staan in het teken van evaluatie, updates en vragen. Bij elk traject komen 4 coaching-calls (ongeveer 1 maand), maar dit kan natuurlijk altijd worden verlengd.

Wij laten jouw merk online opvallen & groeien

Door de unieke krachten van jouw merk om te zetten in een heldere strategie. We helpen bij de uitvoering en delen ons advies en tips om online zichtbaar te worden én blijven. Hoe dit er concreet uitziet?

Onderzoek & strategie: samen bedenken we een concreet plan en ons team ontwikkelt daarna een online strategie. Deze komt in de vorm van een uitgebreid document en dient als handvat om de strategie uit te voeren.

Uitvoeren strategie (implementatie): tijdens de workshop laten wij precies zien hoe jullie de strategie uitvoeren. Wie pakt wat op, hoe zorgen jullie ervoor dat de content klaarstaat etc.

Coaching: in het traject zijn 4 calls van 30 minuten inbegrepen. De calls worden afhankelijk van de wensen binnen 1-2 maanden en rondom de workshop ingepland. Na het traject behoefte aan meer? Vraag bij ons een strippenkaart aan voor extra coaching.

Benieuwd of jouw merk geschikt is?

Bespreek de mogelijkheden met Anouk

Let’s talk money

De investering voor het groeitraject is €2400. Betaal in één keer (€400 korting) of in 3 termijnen. Hiervoor krijgen jullie persoonlijke begeleiding én een online strategie om zichtbaar te worden én blijven. 

Groeitraject (in 1x)

Persoonlijke begeleiding

€2000 (Betaal in 1x en krijg €400 korting)

LET'S TALK
  • Complete online strategie
  • Implementatie workshop, online of op locatie
  • Coaching calls (4x 30 min. begeleiding tijdens het traject)

Groeitraject (in 3x)

Persoonlijke begeleiding

€800 per maand (x3 maanden)

LET'S TALK
  • Complete online strategie
  • Implementatie workshop, online of op locatie
  • Coaching calls (4x 30 min. begeleiding tijdens het traject)

Social media strategie naar hoger level

“Omdat ik mijn social media strategie naar een hoger level wilde brengen ben ik gaan samenwerken met The Social Brand. Zowel innovatie als planning en design pakken ze supergoed op. Zelfs als ik ad-hoc bepaalde acties wil laten lopen.”

Social media bureau
Ninke van der Leck Businesscoach

Toegankelijk, doelgericht en stellen de juiste vragen

Anouk is echt een topper in haar vak! Ze laat je tot de kern van je ondernemersdrang komen, waardoor er een heldere visie ontstaat van je strategie en de kansen die er zijn. Ze is erg toegankelijk, doelgericht en stelt je de juiste vragen. Ik heb mijn traject met haar als erg prettig en zeer waardevol ervaren, en ben blij dat ik haar heb mogen leren kennen.

0-2
Elvira Oskam Branding expert

Vragen?

Heb je een vraag? Leg je vraag aan ons voor en we nemen snel contact met je op.

Merkversterker

Boek de Merkversterker en wij delen binnen 48 uur in een video 3 kansen die jouw merk laat liggen.

Contact

hi@thesocialbrand.nl

020 21 01 901