Groeitraject

Alle ogen op jouw merk.

Staat de branding van jouw merk, maar blijven de sales en leads uit? Wil je meer ogen op het merk? Werk met ons aan online zichtbaarheid & marketingstrategieën tijdens het groeitraject. Wij adviseren en begeleiden jouw merk naar online succes. Strategisch, duurzaam & gericht op échte verbinding.

Groeitraject

Weten hoe jouw merk online opvalt binnen de markt en hoe klanten moeiteloos voor jouw merk kiezen? Wij begeleiden jouw merk naar online succes. Van wekelijkse coachingcalls tot volledige online marketing strategie die ervoor zorgen dat de producten zichzelf verkopen. Ontdek ons groeitraject.

Boek een call met Anouk

Groeitraject | Persoonlijke begeleiding

Stop met aanrommelen en verdwalen in de online wereld. Werk samen met ons naar een concreet doel en vergroot de online zichtbaarheid van jouw merk.

Sterke en onderscheidende strategie

Wij onderstrepen de unieke krachten van jouw merk en vertalen deze door naar een online strategie die bij het merk past. Ons team bouwt een sterke en onderscheidende social media strategie waarmee jullie opvallen binnen de markt.

Implementatie workshop

Tijdens het traject plannen we online of op locatie een workshop in (+-2 uur) om de strategie te bespreken. In deze workshop bepalen we de organisatie van de strategie (wie is waar verantwoordelijk voor?) en delen we nog wat interessante tips & tricks.

Persoonlijke begeleiding

We spreken elkaar wekelijks 30 minuten tijdens onze coaching calls. Deze calls staan in het teken van evaluatie, updates en vragen. Bij elk traject komen 4 coaching-calls (ongeveer 1 maand), maar dit kan natuurlijk altijd worden verlengd.

Wij laten jouw merk online opvallen.

Door de unieke krachten van jouw merk om te zetten in een heldere strategie. We helpen bij de uitvoering en delen ons advies en tips om online zichtbaar te worden én blijven. Hoe dit er concreet uitziet?

Onderzoek & strategie: samen bedenken we een concreet plan en ons team ontwikkelt daarna een online strategie. Deze komt in de vorm van een uitgebreid document en dient als handvat om de strategie uit te voeren.

Uitvoeren strategie (implementatie): tijdens de workshop laten wij precies zien hoe jullie de strategie uitvoeren. Wie pakt wat op, hoe zorgen jullie ervoor dat de content klaarstaat etc.

Coaching: in het traject zijn 4 calls van 30 minuten inbegrepen. De calls worden afhankelijk van de wensen binnen 1-2 maanden en rondom de workshop ingepland. Na het traject behoefte aan meer? Vraag bij ons een strippenkaart aan voor extra coaching!

Benieuwd of jouw merk geschikt is?

Ontdek of dit traject iets voor jou is

Let's talk money

De investering voor het groeitraject is €2100. Betaal je in 1x? Dan krijg je €250 korting en betaal je €1850. Hiervoor krijgen jullie persoonlijke begeleiding én een online strategie om zichtbaar te worden én blijven. Betaal in één keer of in 3 termijnen.

GROEITRAJECT

Persoonlijke begeleiding

€1850 (Betaal in 1x en krijg €250 korting)

LET'S TALK
  • Complete online strategie
  • Implementatie workshop, online of op locatie
  • Coaching calls (4x 30 min. begeleiding tijdens het traject)

GROEITRAJECT

Persoonlijke begeleiding

€700 per maand (x3 maanden)

LET'S TALK
  • Complete online strategie
  • Implementatie workshop, online of op locatie
  • Coaching calls (4x 30 min. begeleiding tijdens het traject)

Jong en fris maar tegelijkertijd als een volwassen professional opgepakt

Heb met The Social Brand met veel plezier gewerkt aan Corporate Identity opdracht voor Synalgae. Anouk werkt snel, accuraat en met inlevingsvermogen aan ontwikkelen van identiteit. Jong en fris maar tegelijkertijd als een volwassen professional opgepakt!

Bas Swildens General management | Venture Investments

Toegankelijk, doelgericht en stellen de juiste vragen

Anouk is echt een topper in haar vak! Ze laat je tot de kern van je ondernemersdrang komen, waardoor er een heldere visie ontstaat van je strategie en de kansen die er zijn. Ze is erg toegankelijk, doelgericht en stelt je de juiste vragen. Ik heb mijn traject met haar als erg prettig en zeer waardevol ervaren, en ben blij dat ik haar heb mogen leren kennen.

0-2
Elvira Oskam Branding expert

I can highly recommend the Social Brand as your brand manager.

The Social Brand is the place to be for developing a new brand or rebranding of your existing brand identity. Working with Anouk and her team is such a great experience, they take care of the process from A to Z with the utmost care and love for what they are good at.

Inga d'Haens Executive Coach

Verdiept zich in mijn doelgroep en komt met nieuwe ideeën

Het is fijn om met Anouk samen te werken; de offerte ziet er netjes en duidelijk uit, ze houdt zich aan de gemaakte planning en ik vind het als kritische cliënt heel fijn om tussendoor mee te kunnen kijken. Ook is het fijn dat ze zich verdiept in mijn doelgroep en met nieuwe ideeën komt. Ik ben heel blij met mijn website.

0-3
Dorien van der Meer Psycholoog / Fotograaf

Vragen? We beantwoorden ze hier.

Op welke termijn kan het traject ingepland worden?

Op korte termijn, maar wel afhankelijk van het aantal aanvragen en trajecten die al zijn ingepland. Stuur ons een e-mail via [email protected] of bel ons op 0202101901 en hoor direct of we nog beschikbaarheid hebben in de periode die jullie goed uitkomt. Geen haast, maar wél heel benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Boek een call met Anouk en stel je vragen over dit traject

Welke social media kanalen vallen binnen de strategie?

Dat is helemaal afhankelijk van jullie merk en doelgroep. Wij maken vaak een keuze uit 2 tot maximaal 3 social media kanalen waar een bedrijf een actieve strategie op gaat uitvoeren. Hoe minder kanalen, hoe beter het overzicht en daardoor de kwaliteit. Daar adviseren wij jullie in. Ook geven we advies over het onderhouden en uitvoeren van de social media strategie.

Krijgen we het materiaal opgestuurd of houden jullie de rechten?

Jullie ontvangen na het traject de complete online strategie in de vorm van een document. Bij ons geen kleine lettertjes of gekke contracten. Alle ins-and-outs lezen? In de algemene voorwaarden lees je alles over de rechten van onze geleverde diensten.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen, verdeeld over drie maanden. Liever in één keer? Dan krijg je €250 korting.