Boek nu: De Merkversterker

Win van de massa met een sterk merk.

Benieuwd hoe een ander jouw merk ervaart? Wij houden je een spiegel voor. Boek de Merkversterker en wij geven onze ongezouten mening én 3 concrete inzichten om je merk te versterken. Krijg een persoonlijke video presentatie van 10 minuten met eerlijke feedback op de website en andere online uitingen. Gericht op branding, zichtbaarheid & onderscheidend vermogen.

Boek direct voor slechts €30

In 10 minuten duidelijkheid.

Krijg een eerlijke analyse over de online zichtbaarheid van jouw merk.
Ontdek waar de kansen liggen en waar jullie flink stappen kunnen maken.

Eerlijke feedback

Hoe zichtbaar is jouw merk nu écht? Wij geven onze ongezouten mening.

3 Merkversterkers

Direct duidelijkheid met 3 concrete inzichten.

Persoonlijke video presentatie

Ontvang binnen 48 uur een persoonlijke video presentatie waarin wij jouw merk analyseren.

``De Merkversterker was echt een eye-opener: een frisse blik op onze online aanwezigheid. In een video kregen we 3 eerlijke en instant tips voor direct gebruik. Een snelle check door ogen van professionals die ik iedereen kan aanraden!``

Linda van Laar
Linda van Laar Founder MONTHLY CARE

``Bedankt voor de duidelijke mening en alle heldere adviezen die ik kreeg om online meer zichtbaar te worden. Ik vond het waardevol en een goede investering. Met de adviezen en tips kan ik vooruit.”

Merkversterker
Femke van Damme Founder FemfaTAAL

Ontdek hoe klanten jullie merk ervaren.

Boek de Merkversterker en krijg eerlijke feedback. In deze persoonlijke video presentatie van ongeveer 10 minuten ontdek je:

  • Hoe zichtbaar jouw merk nu écht is
  • Waar de kansen voor het oprapen liggen
  • 3 inzichten om je merk te versterken

Voordat wij aan de slag gaan met de online screening, beantwoord je een aantal vragen. Hierna gaan wij aan de slag met de analyse en ontvang je de persoonlijke video presentatie op de mail van Anouk. Na afloop weet je waar kansen liggen en waar flink stappen gemaakt kunnen worden.

Wacht niet langer op een wonder, maar zet zelf die eerste stap naar online succes. Boek vandaag nog een Merkversterker en ontdek direct waar kansen liggen.

Boek direct de Merkversterker voor €30