Wij geloven in een wereld waar impact en winst hand in hand gaan.

Onze passie ligt bij merken en producten waar niet alleen het bedrijf, maar ook de wereld een stukje beter van wordt. Daarom helpen wij merken met duurzame ambities impact maken met een krachtige online branding.

Samen met ons flexibele team van experts op gebied van vormgeving, strategie, fotografie, teksten & advertenties slaan we de handen ineen om de ambitieuze doelen van jouw bedrijf te behalen. Wij zorgen ervoor dat jouw merk gezien wordt en een plek weet te veroveren in het hoofd en het hart van je doelgroep. Strategisch, duurzaam en gericht op échte verbinding.

We hebben inmiddels al heel wat bedrijven geholpen bij het opbouwen van een krachtige online branding, een onderscheidende social media strategie en het maken van creatieve content.

Om niet alleen het merk neer te zetten, maar de ondernemer ook te blijven ondersteunen op social media en zo online zichtbaar te worden startte ik in september 2017 The Social Brand.

Wat ik het liefste doe? Bedrijven met duurzame ambities helpen om op te vallen in de grijze massa zodat we samen meer impact kunnen maken.  Ik ben gespecialiseerd in online branding en marketing en heb een groot netwerk met andere specialisten. Bij iedere klant stel ik een flexibel team samen van experts. Hierdoor kunnen we snel kwalitatief werk leveren, gaan we gericht te werk en kunnen we de kosten laag houden.

Anouk van Vliet

Naast dat wij ‘changemakers’ helpen bij het in de markt zetten van hun merk delen wij ook wekelijks inspirerende artikelen in ons online magazine en organiseren wij één keer per jaar het Business Class ondernemersevent (#BCE).

Let's connect - Anouk van Vliet

Samen impact maken?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen en hoe we kunnen samenwerken? Laten we een afspraak inplannen.

Boek afspraak met Anouk

Vragen?

Heb je een vraag? Leg je vraag aan ons voor en we nemen snel contact met je op.

Contact

hi@thesocialbrand.nl

020 21 01 901