Over The Social Brand

Doen waar jouw hart écht sneller van gaat kloppen? Ja! Waarschijnlijk heb jij net als veel andere ondernemers passie voor je vak, maar vind je het lastig om jezelf en je bedrijf in de online markt te presenteren. Misschien heb je wel moeite met het inrichten van je social media kanalen of lukt het je niet om een strategie te bepalen.

Herkenbaar?

Voor mij wel, want ik heb gezien hoe veel ondernemers worstelen met hun online identiteit. Ook ik heb ervaren hoe lastig het kan zijn om als ‘de zoveelste’ op te vallen tussen alle andere ondernemers in de markt.

Ik geloof heel erg in de ambacht en passie van ondernemers en dat social media een belangrijke rol kan spelen bij de zichtbaarheid en groei van ondernemingen, kleine bedrijven en startups.

Door op een toegankelijke en inspirerende manier advies en tips te delen over het inzetten van social media help ik ondernemers naar een next level.

Na een aantal jaar als grafisch ontwerper en branding specialist te hebben gewerkt startte ik in september 2017 mijn eigen social branding bureau: The Social Brand.

Door niet alleen de basis van een merk te ontwerpen, maar de ondernemer ook te blijven ondersteunen op social media help ik startende ondernemers om online zichtbaar te worden én blijven.

Mijn doel? Zo veel mogelijk ondernemers, startups en kleine bedrijven op een leuke, efficiënte en toegankelijke manier inspireren en adviseren.

Anouk