Portfolio

Hun merk, ons werk. Bekijk hieronder een greep uit ons portfolio. Meet our changemakers.

Lgem

Lgem ontwikkelt innovatieve en modulaire systemen voor het kweken van algen op kleine en grote schaal. Algen spelen een grote rol bij het verduurzamen van de wereld op verschillende gebieden. Daarom zijn wij als duurzaam branding bureau onwijs trots dat wij de identiteit voor Lgem hebben mogen ontwikkelen.

Coming soon..

Monthly

Monthly Care verkoopt tampons en maandverband op abonnementsbasis en zorgt ervoor dat jij nooit meer zonder zit. Naast dat alle producten 100% organic zijn, doneert het merk ook 1 op de 10 verkochte producten aan de Voedselbank en stichting HiSally. Wij hebben de identiteit en online strategie voor dit mooie merk mogen ontwikkelen.

Coming soon..

Mobypark

Mobypark is hét parkeerplatform van Europa en wordt ook wel ‘de Airbnb’ van de parkeerplekken genoemd. Het platform zorgt ervoor dat jaarlijks een hoop leegstaande parkeerplekken in de stad tóch goed gebruikt worden. Wij hebben voor Mobypark de identiteit mogen ontwikkelen.

Coming soon..

Flextrash

Flextrash is de eerste stoffen prullenbak gemaakt van oude plastic flessen. Flextrash wilt de wereld een stukje schoner maken. Daarom ontwikkelt het merk duurzame prullenbakken voor onderweg. Zodat je altijd en overal een prullenbak bij de hand hebt. Wij hebben voor Flextrash de identiteit mogen ontwikkelen.

Coming soon..

Samen impact maken?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen en hoe we kunnen samenwerken? Laten we een afspraak inplannen.

Maak afspraak met Anouk