Social brand

Een sterk en professioneel merk

》Ben je niet helemaal tevreden over de uitstraling van je merk?
Heb je een nieuwe onderneming en weet je niet waar je moet beginnen?
Of botst je huidige online uitstraling eigenlijk met wie jij bent als ondernemer?

Als je op een van deze vragen ‘ja’ kunt antwoorden, lees dan vooral verder!

Branding is de basis van je merk en dus ontzettend belangrijk. Zorg er daarom voor dat je het in één keer goed doet zodat je voor de lange termijn een sterk merk neerzet. Elke ondernemer heeft een merkidentiteit nodig. Waarom? Omdat je met een heldere identiteit, die aansluit bij jou als ondernemer en de diensten/producten die je aanbiedt, ook direct de juiste doelgroep en jouw ideale klant aantrekt. #winwin

Wij kunnen je bij dit spannende (maar ook ontzettend leuke!) traject helpen. Als ons ondernemers-hart érgens harder van gaat kloppen, is het wel van de passie en de bijzondere verhalen die ondernemers hebben. Het verhaal achter de start van hun merk of bedrijf. Want elke ondernemer komt ergens anders vandaan en heeft een eigen verhaal.

Wij zetten deze unieke verhalen om in een passende identiteit. Een identiteit die volledig aansluit bij jou als ondernemer.

Helder. Kenmerkend. Doeltreffend.

Misschien vraag je je nu af wat er allemaal bij zo’n identiteit komt kijken. Nou, best veel! Zie onder deze tekst de inhoud van ons social branding pakket.

Zo’n traject starten we met de branding (algemeen). Hier presenteren we eerst twee richtingen. Vanuit daar kiezen we voor één richting en deze gaan we verder uitwerken. Dan start het traject voor het bouwen van de website, voeren we de branding consistent door in de website en alle overige templates en uitingen. Als dit helemaal staat gaan we vanuit hier de social media strategie ontwikkelen en uitwerken.

Elk bedrijf en elke ondernemer is anders, de diensten die wij aanbieden zijn dus maatwerk. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Laat ons weten waar jouw behoeftes liggen en wij laten je zo snel mogelijk weten wat we voor jou kunnen betekenen. Vraag hieronder een offerte aan.

Logo

Een logo met een krachtige uitstraling

Brandbook

Denk aan: kleuren, fonts, moodboard

Businesscards

1 ontwerp + productie (500 stuks)

Factuur template

Facturen/offerte template

Presentatie template

Template voor presentaties

Website design

Branding doorvoeren

Website UX

User experience design

Website development

Website development

Website extra’s

SEO check en plugins

Website workshop

1-1,5 uur workshop jouw nieuwe website

Social strategie

Onderzoek & social media strategie

Content rubrieken

Creatieve en onderscheidende ideeën

Content creatie

inclusief professionele fotoshoot

Beheer

één maand beheer (als voorbeeld)

Social workshop

Workshop overdracht (1-1,5 uur)

Marleen Coopmans | Salesidentity

“The Social Brand heeft mij super goed geholpen om mijn brand neer te zetten. Ik was  daarin zoekende en door Anouk haar daadkrachtige, overtuigende en geduldige aanpak is het te gek. Ik ben blij met het resultaat. Ik heb nu een heldere en sprankelende exposure in mijn branding. I love it!”

Inga d’Haens | INGA create success

“The Social Brand is the place to be for developing a new brand or rebranding of your existing brand identity. Working with Anouk and her team is such a great experience, they take care of the process from A to Z with the utmost care and love for what they are good at.

I can highly recommend the Social Brand as your brand manager.”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?