Social coach

Schakel onze expertise in

Wil je social media inzetten om meer klanten te bereiken?
Twijfel je over je online uitstraling?
Of blijf je hangen in het aantal volgers, engagement of website-traffic?

Wij helpen je graag verder als ‘social coach’. Hoe? Door samen aan de slag te gaan met je online uitstraling en jouw business een flinke boost te geven. Dit ga jij zelf doen, maar wél met ons advies. Wij geven jou de richtlijnen en ondersteunen je op de weg naar online succes.

Social media groeit snel. Mooi, maar dat betekent ook dat andere ondernemers binnen jouw markt hun kans grijpen op online vlak. Daarom is het van belang dat je niet te lang wacht en je onderscheidt van de rest. Wij helpen jou slimme stappen zetten zodat je opvalt bij je doelgroep en je dienst of product zich straks vanzelf verkoopt.

Samen werken we aan een concreet doel. Bijvoorbeeld:

  • In het komende kwartaal de website-traffic met 20% verhogen
  • Je engagement op Instagram van gemiddeld 8% naar 15% laten groeien
  • Je wilt aan het einde van het jaar een maillijst met 5000 e-mailadressen
  • Je wilt de advertentiekosten onder de €5 houden per conversie
  • Je uitstraling op je social media kanalen professioneel en consistent doorvoeren

Wij zijn jouw ‘social coach’ en je kunt ons inschakelen wanneer je ons nodig hebt.

Let's meet

Intake gesprek (20-30min)

stap 1

Let’s meet! We maken kennis en bespreken jouw behoeftes. Waar zou je samen met ons als coach aan willen werken? Aan het einde van de intake geven wij advies over de strippenkaart die bij jou past en het doel waar we samen aan kunnen werken.
Intake inplannen

Kies je strippenkaart

elke strip staat voor 1 uur

stap 2

Kies het aantal strippen (uur):

#4 strippen: 4 uur voor €320 (€80 p.u.)
#6 strippen: 6 uur voor €420 (€70 p.u.)
#12 strippen: 12 uur voor €780 (€65 p.u.)

Bekijk de strippenkaarten

Plan zelf je uren in

eenvoudig en snel via Calendly

stap 3

Plan eenvoudig en snel jouw coaching sessie in via ons online systeem. Zo schakel je onze hulp alleen in wanneer jij daar behoefte aan hebt. Je kunt natuurlijk ook een paar afspraken achter elkaar inplannen.

1-op-1 coaching door TSB

Samen aan de slag

wij helpen jou waar dat nodig is

stap 4

Afhankelijk van het onderwerp spreek je Anouk of Manon via Skype of op kantoor bij The Social Brand. Na de coaching kun je zelf verder met concrete stappen. Je ontvangt altijd een terugkoppeling van het gesprek.

Twijfels? Mail ons!

Jan & Fons | BASTA

“Wij hebben gekozen voor Anouk voor een simpele maar belangrijke reden, namelijk je ‘onderbuik – en rikketik criteria’ en die spreekt de waarheid. En als dat goed voelt dan kun je pas echt samen door een deur, zonder poespas zeggen wat voor jou goed is maar dus ook aannemen en vertrouwen op wat Anouk inbrengt. En zo’n relatie, dat hebben wij met Anouk.  Ze is eerlijk, direct en betrouwbaar. Ze geeft haar mening, niet bang voor kritiek. Wij zijn blij dat we Anouk hebben gevonden. We zijn in goede handen.”

Elvira Oskam | Pinky Pineapple

“Anouk is echt een topper in haar vak! Ze laat je tot de kern van je ondernemersdrang komen, waardoor er een heldere visie ontstaat van je strategie en de kansen die er zijn. Ze is erg toegankelijk, doelgericht en stelt je de juiste vragen. Ik heb mijn traject met haar als erg prettig en zeer waardevol ervaren, en ben blij dat ik haar heb mogen leren kennen.”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?