Social coach

Coaching sessies wanneer jij die nodig hebt

Wil je social media inzetten om meer klanten te bereiken? Twijfel je over je online uitstraling? Of blijf je hangen in het aantal volgers, engagement of website-traffic?

Wij helpen je graag verder als ‘social coach’. Hoe? Door samen aan de slag te gaan met je online uitstraling en jouw business een flinke boost te geven. Dit ga jij zelf doen, maar wél met ons advies. Wij geven jou de richtlijnen en ondersteunen je op de weg naar online succes.

Social media groeit snel. Mooi, maar dat betekent ook dat andere ondernemers binnen jouw markt hun kans grijpen op online vlak. Daarom is het van belang dat je niet te lang wacht en je onderscheidt van de rest. Wij helpen jou slimme stappen zetten zodat je opvalt bij je doelgroep en je dienst of product zich straks vanzelf verkoopt.

Wij zijn jouw ‘social coach’ en je kunt ons inschakelen wanneer je ons nodig hebt.

Kies een strippenkaart

elke strip staat voor 1 uur

01

Kies het aantal strippen (uur):

#4 strippen: 4 uur voor €320 (€80 p.u.)
#6 strippen: 6 uur voor €420 (€70 p.u.)
#12 strippen: 12 uur voor €780 (€65 p.u.)

Bekijk de strippenkaarten

Plan zelf je uren in

eenvoudig en snel

02

Plan eenvoudig en snel jouw coaching sessie in via ons online systeem. Zo schakel je onze hulp alleen in wanneer jij daar behoefte aan hebt. Je kunt natuurlijk ook een paar afspraken achter elkaar inplannen.

1-op-1 coaching door TSB

Samen aan de slag

wij helpen jou waar dat nodig is

03

Afhankelijk van het onderwerp spreek je Anouk of Manon via Skype of op het kantoor van The Social Brand. Na het coaching uur kun jij zelf verder met concrete stappen en ontvang je altijd een terugkoppeling van het gesprek.

Twijfels? Mail ons!

“Omdat ik mijn social media strategie naar een hoger level wilde brengen ben ik gaan samenwerken met The Social Brand. Zowel innovatie als planning en design pakken ze supergoed op.”