Dienst: Social Identity

Opvallen op social media.

Consumenten besteden veel tijd op social media en dat betekent dat je als merk wil opvallen in de tijdlijn van je doelgroep. Met ons traject: ‘Social Identity’ helpen wij bedrijven om een unieke én opvallende identiteit voor social media te creëren. Van een social brandguide voor je team tot een content bibliotheek & templates in Canva. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Lees dan verder.

Social Identity traject

Laat zien wie je bent en haal meer klanten uit social media. Met een unieke identiteit trek je meer mensen aan en groeit je bereik. Ontdek ons traject.

Bespreek de mogelijkheden met Anouk

Social Identity

Binnen één maand zetten wij jouw merk online op de kaart. Of jullie met het bedrijf nu actief zijn op Instagram, Pinterest, Facebook of LinkedIn.. Youtube. Wij denken met je mee.

Creatieve content

De content die wij creëren sluit aan bij de huidige identiteit en doelgroep van het merk maar dan volledig gericht op social media. Geen saaie content, maar visueel aantrekkelijk, verrassend en professioneel.

The whole package

Van een social brandguide, templates tot een volledige content bibliotheek waar je als merk minimaal 3 maanden mee vooruit kan. Je ontvangt van ons een volledige map van de social identiteit van jullie merk. Geen excuus meer om niks meer te delen.

Snel resultaten

Tijd=geld en daarom werken wij snel. Dit doen we samen met een team van flexibele experts. Geen maandenlange trajecten met verschillende partijen, maar direct resultaat, één contactpersoon en snel online. Wij weten als geen ander hoe belangrijk zichtbaarheid is voor je merk én je sales.

Let’s talk money

De investering voor het Social Identity traject is €4000. Hiervoor krijgen jullie een compleet pakket en zijn jullie binnen 1 maand beter zichtbaar dan ooit.

Social Identity traject

Binnen no-time online zichtbaar

€4000

Mogelijkheden / Offerte
  • Inrichting kanalen (advies)
  • Social Identity Guide
  • 6 visuele ontwerpen
  • 6 templates in Canva
  • Content bibliotheek
    • Fotografie / Video’s / Illustraties

 

Social media identiteit

Trek de aandacht van je doelgroep.

Bijna alle aankopen worden gedaan op basis van emotie. Het is daarom onwijs belangrijk om online een sterk merk op te bouwen. Sterke merken hebben een eigen karakter en een purpose waardoor mensen zich ermee willen verbinden.

Wij maken jouw merk top of mind op social media en laten jouw producten online opvallen door de unieke krachten van jouw merk om te zetten in een consistente online branding. Een krachtige uitstraling en dominantie op social media. Zodat jouw merk de enige optie voor jouw ideale klant wordt.

(Aan)vragen?

Vragen?

Heb je een vraag? Leg je vraag aan ons voor en we nemen snel contact met je op.

Afspraak inplannen

Plan direct een afspraak met Anouk via deze link

Contact

hi@thesocialbrand.nl

020 21 01 901